__CONFIG_group_edit__{}__CONFIG_group_edit__

  Despre noi

Salutare!

Suntem Master IT, o echipa optimistă care crede ca lucrurile grele se pot face și usor. Te invațam de la zero tot ce trebuie sa stii pentru a lucra in IT. Mai mult de atat, firmele de IT se vor întrece să te angajeze! 😊

Avem o abordare unica pe care o vei intalni doar aici pentru ca la Master IT combinam in cursurile noastre cunostintele de IT cu partea de coaching pentru performanta. Pe langa asta, oferim  insighturi de folos de la recrutori in IT, CEO de firme de IT si povesti de success de la cei care au reusit in acest domeniu intr-un timp scurt. Toate aceste ingrediente consipira la crearea cursurilor de impact Master IT.)

Hai sa ne cunoastem mai bine.

Misiune, viziune, valori

Viziunea noastra este fim sprijinul real pentru cei care vor sa faca reconversie profesionala catre domeniul IT. Oferim cu maxima transparenta si sinceritate toate cunostintele necesare si informatiile extra legate de ce inseamna o cariera in IT. Formam comunitati de IT-sti corecti, muncitori si optimisti pe care  firmele de IT doresc sa ii angajeze.

Misiunea noastra este sa ajutam persoanele hotarate si optimiste (ca noi) sa devina experti apreciati si bine platiti in IT.

Valorile dupa care ne ghidam sunt:

optimismul – pe care il raspandim la fiecare curs. Alaturi de umor.
trasparenta – dam cartile pe fata si o sa spune adevarul gol-golut despre o cariera in IT. Fara secrete.
integritatea – actionam integru, correct si ne tinem promisunile. De fiecare data.
armonie – oferim un spatiu placut in care sa te simti binie. Si sa inveti usor
suport – oricum poate reusi atunci cand are sprijinul de acre are nevoie. Noi suntem aici sa ti-l oferim.

Daca esti un spirit liber si optimist la fel ca noi, ai ajuns la locul potrivit. Te asteptam la cursurile care iti vor schimba viata 180 de grade in bine!